code atas


Romania Muntenegru

1 day agoDan Petrescu mizează pe naţionala lui Edi Iordănescu şi cu Muntenegru. Partida se va disputa în.


Crown Prince Alexander With Crown Princess Of Romania And Crown Prince Nicholas Of Montenegro Royal King King Alexander Crown Princess

Minutul 451 - OCazie uriașă pentru Romania.

. A pus un pariu nebun cu jucătorii săi. Căpitanul României și-a admis erorile și vrea ca acest insucces să fie ca un imbold la trezire pentru toți fotbaliștii naționalei. România visa să îşi ia revanşa cu Muntenegru în Liga Naţiunilor după ce în partida de debut din grupa B3 a fost învinsă la Podgorica cu 2-0Fluierul final a anunţat sfârşitul meciului cu scorul de 0 - 3 în favoarea oaspeţilor.

1 day agoMeciul România Muntenegru are loc marţi 14 iunie cu începere de la ora 2145 în cadrul etapei a 3-a a grupei a 3-a din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Scandările suporterilor din Giulești după România - Muntenegru 0-3. Răzvan Burleanu și colegii din conducerea Federației au fost contestați pe durata întregii reprize secunde a meciului din Giulești.

Selecționerul Edi Iordănescu 43 de ani a spus că va face o analiză zilele următoare și va lua o decizie asupra viitorului lui. Antrenorul celor de la CFR Cluj a făcut pariu cu jucătorii săi că România va câştiga partidele cu Finlanda şi Muntenegru cu acelaşi scor. România înscrie prin Pușcaș dar golul este anulat imediat din motiv de ofsaid.

Şa jumătatea întrecerii în fazele pe grupe tricolorii ocupă ultima poziţie cu 3 puncte iar Muntenegru un punct mai mult se află pe locul trei la egalitate de puncte cu. Ad Compare Prices Save Money With Tripadvisor The Worlds Largest Travel Site. Înfrângerea naționalei cu Muntenegru scor 0-3 a conturat dezastrul pentru tricolori.

Cu Edi Iordănescu pe bancă tricolorii au ca principal obiectiv calificarea la EURO 2024 iar Liga Națiunilor reprezintă un prilej excelent de pregătire până la startul preliminariilor pentru turneul final din Germania. Tripadvisor Checks Up To 200 Sites To Help You Find The Lowest Prices. Duelul va putea fi urmărit în format Live Text pe site-ul digisportro.

Ai noștri sunt ultimii în grupa a 3-a cu 3 puncte obținute golaveraj 1-3 în timp ce adversaii noștri de marți se află pe poziția a 3-a cu 4 puncte 3 goluri marcate și 3 primite. La câteva zile după prima victorie din Liga Națiunilor a echipei naţionale de fotbal a României tricolorii intră din nou în arenă marți 14 iunie de la ora 2145. 14 hours agoRomânia a pierdut rușinos meciul cu Muntenegru scor 0-3.

Tricolorii caută revanșa după eșecul din primul meci Elevii lui Edi Iordănescu vin după primul succes cu actualul selecționer pe bancă 1-0 împotriva Finlandei. Mugosa a reușit hat-trick-ul. Muntenegru face 3-0 după ce Mugosa reușește un hattrick.

Tricolorii vor încerca marți să revină în lupta pentru prima poziție din Grupa 3 A Diviziei B din Liga Națiunilor. România a spart gheața și a obținut prima victorie sub îndrumarea lui Edi Iordănescu. Frustrați tricolorii apelează la faulturi grosolane.

Trei înfrângeri în patru meciuri din Liga Națiunilor. Minutul 42- Muntenegru deschide scorul - Mugosa înscrie cu o lovitură de cap. 6 hours agoMuntenegrenii aplaudați de români.

De cealaltă parte vecinii noștri din vest au învins Anglia chiar pe Wembley cu un uluitor 4-0. Mesajele jignitoare au continuat și după. 1 day agoCine transmite România Muntenegru meci din Liga Naţiunilor 14 iunie 2022.

19 hours agoRomânia atacă dar nicio ocazie notabilă după primele douăzeci de minute. 13 hours agoMuntenegru care ne-a bătut de două ori în zece zile e pe poziția a doua cu 7 puncte urmată de Finlanda cu 4. 23 hours agoMeciul România - Muntenegru s-a încheiat cu o înfrângere ruşinoasă pe teren propriu pentru naţionala noastră.

România face parte din Liga B a acestui sezon de Liga Națiunilor fiind repartizată în grupa cu numărul 3 alături de Muntenegru Bosnia și Finlanda. Muntenegru - România va fi meciul care va marca un nou început pentru echipa națională. Min80 Oaspeții termină meciul în atac și gestionează cu luciditate fiecare acțiune.

17 hours agoLiveTEXT România - Muntenegru în Liga Națiunilor de la ora 2145 - Echipele de start. Selecționerul Edi Iordănescu 43 de ani a spus că va face o analiză zilele următoare și va lua o decizie asupra viitorului lui. Pagina nu a fost gasita sau nu mai exista.

Muntenegru și România se întâlnesc în această seară la Podgorica de la ora 2145 în cadrul primului meci din grupa Ligii Națiunilor. 18 hours agoUPDATE Min. Tricolorii după o evoluţie promiţătoare cu Finlanda victorie cu 1-0 au fost ridiculizaţi de o echipă mediocră din punct de vedere valoric dar disciplinată cu o bună organizare a jocului.

Pușcas aproape să-și dea autogol. Minutul 31 - ocazie mare pentru Muntenegru. Vor întâlni selecționata.

România - Muntenegru scor 0-3 a dus la strigăte tăioase din rândul fanilor care au venit să-și susțină echipa națională. Adversară îi va fi Muntenegru. Cine transmite la TV Muntenegru România.

13 hours agoRomânia a pierdut rușinos meciul cu Muntenegru scor 0-3. Naționala de fotbal a României a pierdut meciul disputat pe terenul lui Muntenegru scor 0-2 din cadrul primei etape a Ligii Națiunilor în grupa 3 Liga B. Va rugam folositi cautarea sau navigarea de pe Prima pagina.

2 days agoRomânia - Muntenegru 0-3 în etapa a patra din Nations League. 6 hours agoDouă rezultate de marți au avut un efect uriaș în rândul iubitorilor de fotbal din România. Băieții lui Edi Iordănescu tehnicianul cu cel mai slab start de mandat din istoria echipei naționale sunt codașii seriei cu doar 3 puncte și deja un golaveraj dezastruos.

1 day agoRomânia va primi vizita selecționatei din Muntenegru marți de la ora 2145. Eșecul tricolorilor a declanșat un val de ironii pe contul oficial de facebook al Federației. În minutul 36 Marusic a șutat din întoarcere și a fost la un pas de a deschide scorul însă mingea s-a izbit de bara din dreapta.

Răzvan Marin trimite mingea în bară după care Ștefănescu ratează trimițâd. Muntenegru - România 2-0 Chiricheș a fost de nerecunoscut la Podgorica și a făcut cadou muntenegrenilor golurile victoriei la debututul în noua ediție de Liga Națiunilor. ROMANIA MUNTENEGRU este live pe Prima TV din Liga Natiunilor meciul de fotbal fiind programat sa inceapa la ora 2145 direct de pe stadionul din Giulesti asta in ciuda faptului ca in aceasta seara a avut loc o furtuna foarte puternica iar gazonul ar putea fi afectat de ceea ce s-a intamplat in Bucuresti.

19 hours agoEchipa națională a României a fost învinsă de Muntenegru scor 0-3 în etapa a 4-a din Liga Națiunilor iar selecționata noastră se află pe ultimul loc în clasament cu doar trei puncte adunate în patru meciuri. Muntenegru înscrie pentru 2-0 prin același Mugosa în urma unei acțiuni fulger. Dan Petrescu mizează pe naţionala lui Edi Iordănescu şi cu Muntenegru.

România Muntenegru Live Text 21 45. 17 hours agoÎn meciul tur Muntenegru s-a impus cu 2-0 pe 4 iunie la Podgorica prin golurile marcate de Stefan Mugosa 66 Marko Vukcevic 87. Cum nu se putea mai rău România a mai pierdut un meci în Liga Națiunilor iar.

De Ioana Maria 13 iunie 2022 1615. Punem pariu pe meciul România vs Muntenegru din Liga B a UEFA Nations League care se dispută pe 14 iunie de la ora 2145.


Pin By Gina Badea Ciocan On Romania Constanta Abandoned Places Wonders Of The World


Veliko Tarnovo Bulgaria Hd Iphone Wallpapers Veliko Tarnovo Bulgaria Burgas


Prediksi Pertandingan Bola Norway Serbia Romania


Macea Castle Arad County Romania Although The Traces Of Settlements On This Place Are Very Old Traces From The Neolithic And From The B Castle Romania Arad


Rimetea Alba County Romania Eastern Europe Croatia


Pin On Toura


Kotor Bay In Montenegro A Great Motorbike Ride Adventure Motorcycling Riding Eastern Europe


Pin On Călătorii


5 Facts About Bulgaria The Gem Of Eastern Europe Voyage Bulgarie Bulgarie Destinations


Scropoasa Lake Bucegi Romania Places To Visit Lake Picture


Romania The Triumph Arch Bucharest Bucharest Romania Balkan Peninsula Sea Resort


Pin By Castlehunting On Romania House Styles Mansions Castle


Balkany Karta Europe Map Balkan Peninsula Map


Pin On Romania


Queen Maria Of Yugoslavia Historical Women Princess Alexandra Princess Victoria


Princess Margarita Of Romania Principesa Margareta A Romaniei Royal Hairstyles Romanian Royal Family European Royalty


Churches Of Moldavia Romania Romania World Heritage Sites Unesco World Heritage


Mănăstirea Ostrog Muntenegru Galerie Foto


Pin On Places To Visit

You have just read the article entitled Romania Muntenegru. You can also bookmark this page with the URL : https://lizethtehensley.blogspot.com/2022/06/romania-muntenegru.html

0 Response to "Romania Muntenegru"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel